Azi, 25.05.22 – poze, muzică etc

azi-dimineaţă, pe la 5

azi, la intrarea în bloc

de la Windows 10

Şi muzică:

La capitolul „etc”, ceva care mă nedumeşte şi pe mine:

culeasă azi de pe Facebook

Categorii: clipe conservate, de-ale mele, jurnal | Etichete: , , , , ,

Navigare în articol

3 gânduri despre „Azi, 25.05.22 – poze, muzică etc

 1. Cu niste ani in urma m-am intersectat cu un autor extrem de interesant, Bob Proctor. Am fost extrem de surprinsa de afirmatia ca majoritatea oamenilor nu gandesc ci doar reactioneaza. Dupa ce am ramas nedumerita am inceput sa observ. SI a trebuie sa recunosc acest fapt. Reactia este majoritara. Cu gandirea… mai usor. Am inceput sa ma intreb de ce aceasta lene mentala. Si m-am intersectat cu alte idei din zona cercetarii neurologice. Nu te gandi la ceva complicat, dar totusi unii imprastiau informatii si le simteam cumva utile. Poti sa tragi concluzii si fara sa citesti un milion de pagini. Iar mie imi plac esentele.Si am ajuns cu tristete la ideea ca toate studiile au condus la metode de a ne manipula. In toate felurile si din orice pozitie. Ceea ce se intampla acum sunt rezultatele! Asa ca nu te mira.
  Lenea are intotdeauna un pret. Si lenea mentala cred ca are cel mai infiorator pret pentru omenire, in general.
  Asa ca pentru moment ma voi bucura de trandafiri, cer si muzica. Avem si noi pe langa doua blocuri niste tufe. In fiecare an, oameni de bine ii pun pe pamant cu sticle de plastic deasupra si mereu se prind.
  ‘Navele’ din cer sunt deasupra noastra! 🙂
  O zi frumoasa, draga Vero! ❤

  • Da, e înfiorător că oamenilor le e lene să gândească. Şi, surprinzător, lenea asta pare să fie mai mare la cei cu studii înalte. Presupun că unii s-au ostenit atât de mult să aprofundeze un domeniu foarte îngust, încât nu mai sunt în stare să perceapă corect lumea în anasamblu.
   Aşa că ai dreptate, mai bine să ne bucurăm de cer, de flori, de muzică…
   Tocmai mă gândeam, ceva mai devreme, că, oricât m-aş agita, nu pot opri lumea să meargă în direcţia în care e împinsă de cei care-au pus mâna pe pâine şi cuţit. Prin urmare… de ce mă agit în loc să savurez în tihnă aşa-numitele mici bucurii ale vieţii?

   După-amiază frumoasă, dragă Suzana! ❤

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat: